BLIV FRIVILLIG PÅ FESTIVALER RUNDT OM I EUROPA

En rejse med et formål er cool og godt! Dét at arbejde frivilligt sammen med lokalområderne, og at bidrage til lokalmiljøet på marine-, natur- & dyreprojekter ligger højt på mange rejsendes bucketlist. Det går hånd i hånd med den øgede bekymring vi har for vores planets fremtid. Hos KILROY både tror vi på og støtter vi lokalt drevede initiativer rundt om i verden, der arbejder med FN’s erklærede mål inden for bæredygtig udvikling. Vores mål er at skabe værdifulde oplevelser både for dig som rejsende og ikke mindst for de lokale projekter.

Vi anbefaler, at du udfordrer dine grænser på alle niveauer - fra 2 dage på en festival i Europa til et 3-måneders mere seriøst marineprojekt i Filippinerne. Så hvorfor ikke få en smag for frivilligt arbejde denne sommer? Festivaler i hele Europa er altid på jagt efter ekstra hænder, og med entusiasme, et åbent sind og gode samarbejdsevner kan  du komme langt - uanset hvilket projekt du vælger.

Hvis du har et hul i kalenderen i dine sommerplaner, og har brug for lidt inspiration, så tjek nogle af disse festivaler ud. De nævnte projekter er inspiration og ikke en del af vores frivilligprogram. Hvis du vil have mere information om de frivilligprojekter vi samarbejder med rundt om i verden, så kan du læse mere her.

  1.     Ungarn JUN-AUG 2020

https://fesztivalonkentes.hu/

Dette er en paraply-hjemmeside for flere forskellige festivaler i Ungarn. Din ansøgning herigennem vil derfor gælde for flere festivaler, da organisationen behandler ansøgningerne fra de frivillige, uanset om du er til den ene eller anden festival. 

festival i europa

Hvis du gerne deltage i organiseringen af sjove events, og hvis du vil have erfaring med at arbejde på en festival, så tjek ovenstående side ud.

  1.     Roskilde Festival 27JUN-4JUL 2020

https://www.roskilde-festival.dk/en/volunteers/

Den mest kendte og internationale festival, vi har i Danmark. Her kan du også blive frivillig indenfor mange forskellige områder.

bliv frivillig på roskilde festival

  1.     Sarajevo Film Festival 14-21AUG 2020

https://www.sff.ba/en/page/volunteers

Sarajevo Film Festival bliver mere og mere anerkendt, og det er i høj grad baseret på det store antal frivillige, der hvert år lægger vejen forbi.

  1.     Brussels Games Festival 28-30AUG 2020

https://brusselsgamesfestival.be/en/volunteers-en/

Denne festival med fokus på spil, brætspil og rollespil har altid brug for frivillige.

  1.     Kroatien - Outlook Music Festival 30JUL-04AUG 2020

https://outlookfestival.com

En rigtig powerfestival! Fire dage med fuld smæk på. Raves i gamle romerske amfiteatre, strande og fester ombord på både. Hip hop, dance, drum ‘n’ bass og meget mere på 10 forskellige scener.

tag på festival i kroatien

Oplev festivalen som frivillig, hvor du får en billet samtidig med, at du får et indblik Balkans festivalliv.  

  1. oSLO  Øya Music Festival 11-15 AUG

https://oyafestivalen.no/en/volunteer/

En miljøvenlig festival
Midt i hjertet af Oslo, finder du Øya Music Festival, der er et mix af rock, hip hop og pop. Festivalen finder sted i den store Tøyen Park, og er en gennemsyret “grøn” festival dedikeret til miljøet. Mere end 2600 frivillige udgør rygraden på denne festival.  

festival i oslo

  1.    Göteborg - Way Out West - 13-15AUG 2020

https://www.wayoutwest.se/info/

Internationale optrædener i smukke skandinaviske omgivelser
Way Out West har et cool lineup. Det er meget skandinavisk med lange sommernætter, og så er festivalen bæredygtigt drevet og ikke mindst en dedikeret LGBT-aktør. Her er der plads til alle!

bliv frivillig på festival i gøteborg