HVORDAN KAN DU GØRE INTERRAIL TIL DEN FEDESTE MÅDE AT REJSE PÅ?

Rejs som en lokal - stop hvor du har lyst - tag dig god tid - gør rejsen til ét stort eventyr - vær klimavenlig!  

En togrejse åbner landskabet op. Du rejser gennem det dybeste indre, gennem ren naturskønhed og hele vejen gennem hjertet af Europa. Så det handler om at udnytte muligheden for at stoppe undervejs. Det fantastiske ved denne rejse er, at du er kaptajnen - du bestemmer, hvor der skal stoppes. Stå af minimum ét sted, du ikke har planlagt på forhånd. Snus rundt. Mix natur med kultur, det cool og hippe liv med det mere tilbagetrukkede, det langsomme med det hurtige!

En togrejse er en langsom rejse. Der findes lyntoge, indrømmet, men sammenlignet med fly, som vi alle er vant til i dag, så er tog langsomme. Du får tid til at skifte din travle hverdag ud med et mere flydende liv. Gear ned.

Rejs som en lokal - mød mennesker. Ombord på toget, og i byerne. Vær åben, opsøg folk. Det er helt sikkert, at desto mere du åbner dig selv op, desto mere bliver du inviteret ind. Tag et sæde ved siden af de lokale, selvom de måske kun skal køre med et par stop, og start en samtale. Vi ved af erfaring, at dét vi ofte husker bedst fra en rejse, uanset om det er i fjernøsten eller i Europa, er det at møde nye folk. Det er det, der står skarpest i hukommelsen - og i længst tid.

Gør opholdet ombord på toget til noget specielt, med alle lydene, rystelserne og flowet. Du har masser af tid. Tid til at absorbere landskabet, farverne, lyset, og livet der passerer uden for vinduet. Du har tid til at møde andre mennesker ombord på toget, dele historier, diskutere, få nye venner. Gå rundt og hæng ud nye steder i toget. Hop af, når toget stopper. Lav en skarp playliste hjemmefra, der passer til togets rytmiske bumlen.

En togrejse er klimavenlig. I det mindste er det, ligesom med busser, en bæredygtig måde at rejse på. Dit aftryk er lille. Du kan vælge at benytte dig af anden form for lokal transport, når du rejser ud fra de steder, som toget bringer dig til. Eller du kan leje en cykel. Det giver dig frihed og forbinder dig nemt med de lokale, da du kan stoppe når som helst og hvor som helst.

FÅ INSPIRATION TIL DIT INTERRAIL HER