HVORFOR DISSE RUTER - HVORFOR DISSE OPLEVELSER?

Vi har muligvis en idé om, at Europa er et civiliseret, (for) velstruktureret sted. Men Europa har en masse uventede spots. Uventet vild natur. Ukendte Klondikes. Uforudset kant.

Derfor har vi sammensat nogle rejseforslag, der både er oplagte, hvis du vil udforske på egen hånd eller hvis du vil på et guidet eventyr. Det er rejseforslag, der har god chance for at indeholde de vigtigste ingredienser i dét, som vi hos KILROY anser som den perfekte rejse. Skab dit eget personlige eventyr.  

Vi vil have dig til at møde de lokale og hænge ud med dem, vi vil have dig til at prøve det lokale køkken - ikke mindst hvor de lokale spiser. Vi vil have dig til at opleve hverdagslivet, og komme helt ind under huden på den lokale kultur. Det sker ikke automatisk af sig selv. Ræk ud, vær nysgerrig. Gå ned af sidegaderne, hop spontant af toget. Det er ofte når du tager en detour, at de bedste øjeblikke forekommer.

Når du kører med tog og benytter øvrig lokal transport, er dit CO2-aftryk begrænset. Samtidig er dit eventyr ud over det sædvanlige.  

Og i øvrigt..!

Vi har med vilje valgt ikke at stoppe i nogle af de steder i Europa, der er hårdest ramt af overturisme.

FÅ INSPIRATION TIL DIT INTERRAIL HER